Bulletstorm'un Geliştirici Ekibi Devam Oyunu Konusunda İstekli

05.07.2019 20:29 Nursema Emre

 
Epic Games ve People Can Fly'ın ortak yapımı ve 2011'de piyasaya sürülen Bulletstorm'un devam oyunu gelebilir. En azından oyunun geliştiricilerinden People Fly, bu konuda oldukça istekli.  
 
People Can Fly'ın CEO'Su Sebastian Wojciechowski Eurogamer'dan biriyle yaptığı bir görüşmede Bulletstorm hakkında konuştu. Görüşmede oyunculara önceki oyundan bambaşka bir seri sunmak istediğini, bunun için de oyuncuların ne isteyip ne istemediğini anlamaya çalıştıklarını söyledi. 
 
Outriders People Can Fly ve Square Enix'in şu anki projesi ancak People Can Fly ekibi Bulletstorm'u geliştirmeye yeniden başlamak istiyormuş. 
 
Bulletstor şu anda Epic Games Store'da PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One'da bulunuyor. Switch'e ise önümüzdeki ağustos ayında gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler