CD Projekt RED 2021'e Kadar Bir Rol Yapma Oyunu Daha Çıkaracak

23.03.2018 18:15 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED'in başka yeni bir oyun üzerinde daha çalıştığı doğrulandı.

   Yayınlanan yönetim raporuna göre, CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin yanı sıra başka bir AAA hikaye odaklı bir rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunun 2021 yılına kadar çıkması planlanıyor.
 
   Rapor ayrıca stüdyonun iş gücünü iki katına çıkardığını ve dört yerel ofis kurduğunu da söylüyor. Bu stüdyolardan biri geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Wroclaw stüdyosu. 
 
   Bu henüz duyurulmamış "AAA hikaye odaklı rol yapma oyunu" hakkında henüz herhangi bir detay bulunmuyor. CD Projekt RED, Geralt'ın The Witcher üçlemesinin bittiğini ve The Witcher 4'ü yapmayı planlamadığını daha önce açıklamıştı ancak şirket ileride The Witcher dünyasında geçen bağımsız bir oyun yapabileceğinin sinyalini de vermişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler