CD Projekt Red Herhangi Bir Satın Alınmayla İlgilenmiyor

03.01.2024 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red eski CEO'su çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda herhangi bir satın alınmayla ilgilenmediklerini belirtti. Cyberpunk ve The Witcher geliştiricisi olarak karşımıza çıkan ekip büyümeye devam ettiğini açıkladı.
 
Ekip büyümeye devam ediyor 
 
 
 
Eski CEO ve şu anda baş strateji sorumlusu olan Adam Kicinski, yaptığı yeni bir röportajda şirket hakkında detaylarda bulundu. Burada şunlardan bahsetti: “Ekip olarak büyümeye devam ediyoruz ve şu anki konuma gelmek için çok çalışmış bulunuyoruz. İddialı planlarımız ve tutku dolu projelerimiz bulunuyor. Şu an için herhangi bir satın alınmayla ile ilgilenmiyor ve hatta ilerleyen süreçte yeni stüdyoları bünyemize dahil etmek istiyoruz.”
 
Cyberpunk 2077 ile beraber şu anda ses getirmeye devam eden geliştirici ekip, The Witcher serisinin yeni oyunu ile beraber gündemdeki yerini koruyor. İlgi çekici projelerle ve oyunlarla beraber büyümeye devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler