Call of Duty: Modern Warfare III için Makarov Fragmanı Yayınlandı

10.08.2023 18:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Call of Duty: Modern Warfare III için yeni bir fragman yayınlandı. Vladimir Makarov karakterini ön plana çıkaran yeni fragman gerçek oyuncularla çekilen bir içeriği bizlere aktarıyor. 
 
Resmi tanıtım 17 Ağustos'ta
 
 
 
Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Modern Warfare III'ün dünya çapındaki resmi tanıtım fragmanı 17 Ağustos'ta yayınlanacak. 10 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanan serinin yeni oyunu kırmızı bir temayla beraber karşımıza çıkıyor. 
 
Call of Duty: Modern Warfare III'ün geliştiriciliğini Sledgehammer Games üstleniyor. Ek olarak operatörlerin, silahların ve MW2/Warzone'dan yapılan satın alımların yeni oyuna aktarılması planlanıyor. Oyunun PC'ye ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Şu anda sınırlı bilgilerle beraber karşımıza olan Call of Duty: Modern Warfare III için yeni detaylar çok yakında geliyor. Ayrıca oyunun Steam sayfası da şu anda açık durumda.
 
İşte yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler