Modern Warfare 3'ün 2. Sezonundan Yeni Detaylar Açıklandı

05.03.2024 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone Season 2 Reloaded için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni sezon 6 Mart tarihinde oyunculara sunulacak ve tüm platformlarda yeni sezona geçiş yapabileceksiniz.
 
Yeni sezon içerisinde düzenlenmiş haritalar, içerikler ve daha fazlası yer alıyor 
 
 
 
Yeni sezon Reloaded ile beraber sezon ortası güncellemesi oyuna dahil olacak. Bunun yanı sıra yeni çok oyunculu içerikler, zombi modu değişiklikleri ve daha fazlası oyuna eklenecek. Çok oyunculu içerik kısmında yeniden düzenlenmiş 6v6 Das Haus haritası, aksiyon öncesi eğitim kısmı, Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed ve Hardpoint'te oynanabilecek yeni Terminal ve Skidrow harita bölgeleri yer alacak.
 
Modern Warfare 3’ün 2. sezonu, Warzone'da kullanılabilecek yeni modları, silahları ve operatörleri ve bunun yanı sıra bir dizi yeni harita ve düzenlenmiş bölgeleri sunuyor. Diğer taraftan Modern Warfare 3'ün özel zombi moduna ayrıca Orlov Askeri Üssü'nde bir kaleye sahip kimyasal savaş uzmanı olan yeni bir Savaş Lordu Keres katılıyor.
 
Öte yandan yeni mağaza teklifleri Warhammer 40.000, Godzilla x Kong ve Dune paketlerini içerecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler