Call of Duty: Modern Warfare III için Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

04.10.2023 17:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Modern Warfare III için resmi çok oyunculu fragman yayınlandı. Fragman oyunun Multiplayer moduna odaklanıyor.
 
Açık beta testi yakında yapılacak 
 
 
 
Call of Duty: Modern Warfare III için açık beta testi de aynı zamanda yolda. PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında ön sipariş veren kullanıcılar 6 Ekim'de, diğer oyuncular ise 8 Ekim'de açık betaya erişebiliyor. Diğer platformlarda en az beş gün sonra bu beta sunulacak. Yayınlanan ayrı bir 30 saniyelik fragman ise beta hakkında çeşitli detayları aktarıyor.
 
Tanıtımları yapılan ve hala da devam eden ayrıca beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare III PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için 10 Kasım'da çıkış yapacak. 
 
Multiplayer fragmanı 
 
 
 
Açık beta fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler