Call of Duty: Modern Warfare III'ün Beta Sürümü İlk Olarak PlayStation'a Gelecek

13.08.2023 16:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare 3 oyununun beta sürümü hakkında yeni haberler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun beta sürümü ilk olarak PlayStation kullanıcılarına açık şekilde sunulacak.
 
Beta ilk etapta PlayStation'a özel olacak
 
 
 
Twitter kullanıcısı CharlieIntel tarafından çevrilen ve PlayStation YouTube kanalında yayınlanan Arapça bir fragmana göre beta sürüm ilk olarak PlayStation'a geliyor. Daha sonrasında ise diğer platformlara gelmesi bekleniyor. Betayla beraber oyunu deneyimleyebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan Microsoft, Activision Blizzard'ı satın alma talebini açıklamadan önce üç Call of Duty oyununu hem PlayStation hem de Xbox konsollarında yayınlamayı kabul etmişti. Mahkeme belgelerine göre bu yılki Call of Duty oyunu, Sony'nin uzun süredir devam eden pazarlama anlaşmasının son parçası.
 
Aylarca süren yasal zorlukların ardından Sony geçtiğimiz ay Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için Microsoft ile bağlayıcı bir anlaşma imzaladı. Avrupa Komisyonu bu alımı geçtiğimiz Mayıs onayladı ve geçen ay Microsoft, Amerika Birleşik Devletleri'nde Federal Ticaret Komisyonu ile karşı karşıya geldiği bir davayı kazandı. Böylece anlaşmanın tamamlanmasının önü açıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler