Control 1.04 Güncellemesi PC'de DRM Ekliyor ve Çevrimdışı Oynanabilirliği Kaldırıyor [Güncelleme]

18.10.2019 14:47 Gazali Çetinkaya

 
 
Güncelleme: Remedy Entertainment tüm bunların yanlışlıkla olduğunu ve olabildiğince kısa bir sürede düzelteceklerini belirtti.
 
Orijinal Haber: Remedy Entertainment, Control'ün versiyon 1.04 güncellemesini dün yayınladı ve güncelleme ile gelen bazı kısıtlamalar PC oyuncularını pek memnun etmeyecek gibi görünüyor.
 
Güncelleme notlarında yazmasa da kullanıcılar tarafından belirtilene göre, versiyon 1.04 güncellemesi PC'ye DRM yani kopya koruması getiriyor ve artık oyunu oynamak için sürekli internet bağlantısı ve Epic Games Store başlatıcısını kullanmak gerekiyor. Daha önce oyunu .exe dosyasından direkt olarak çevrimdışı bir şekilde başlatmak mümkündü.  
 
Ayrıca bazı kullanıcılar Steam kontrolcü desteğinin de bu güncellemeden sonra çalışmadığını söylüyor. 
 
Güncelleme ayrıca tüm platformlara fotoğraf modunu ekliyor ve bunun dışında bazı performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içeriyor. 
 
Doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler