Control 15-20 Saat Uzunluğunda Olacak

08.07.2019 16:21 Gazali Çetinkaya

 
Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break oyunlarının geliştiricisi Remedy Entertainment'ın yeni doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control yaklaşık olarak 15-20 saat uzunluğunda olacak.

Gamingbolt ile röportaj gerçekleştiren yönetmen Mikael Kasurinen ve hikaye anlatımı tasarımcısı Brooke Maggs oyunun uzunluğu hakkında şu yorumu yaptı:

"Control karmaşık, büyük bir oyun ve birçok farklı yol takip edilerek oynanabilir. Hikayeyi bitirip arada birkaç tane de yan görev yaparsanız oyun kabaca 15-20 saat sürecek."
 
Geliştiriciler tarafından da belirtildiği üzere, Control'de oyuncuları bekleyen tek şey senaryo görevleri değil. Oyun çeşitli yan görevlere ve büyük ve yeraltı binalarını keşfedebileceğiniz düzinelerce alan, ofis ve gizli sığınaklar ile açık bir yapıya sahip olacak. Bunları yaparak oynanış süresini daha arttırmak mümkün olacak. 
 
Control 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler