Control E3 2019 Oynanış Videosu

13.06.2019 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Gamespot, Control'ün E3 2019 demosundan 18 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.
 
Control 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Doğaüstü güçlerin eline geçmiş, sürekli değişen bir binada kaybolmaya hazır olun
New York'ta bulunan gizemli bir şirket, farklı bir dünyadan gelen güçler tarafından işgal edilmiş. Şirketin yeni yöneticisi olarak bu sürekli değişen binanın kontrolünü yeniden elde etmek için savaşmaya hazırlanın.
 
Remedy Entertainment'ın (Max Payne, Alan Wake) yapımını üstlendiği Control, derin ve tahmin edilemez bir dünyada savaşırken doğaüstü yetenekleri, değiştirilebilir ekipmanları ve yaptıklarınıza göre şekillenen ortamları ustalıkla bir arada kullanmanızı gerektiren doğaüstü bir üçüncü şahıs aksiyon/macera oyunu.
 
Jesse Fadens'ın hikayesini su yüzüne çıkarın

Yeni yönetici Jesse Fadens'ın, kurumsal rolünü kabullenmeye çalışırken yanıtların peşinde koştuğu kişisel macerasını merkezine alan hikayeyi keşfedin. Jesse'nin hikayesinin yanı sıra, Control'un yer aldığı dünyanın ve yolculuğunuz boyunca tanışacağınız dostların kendi hikayelerine de tanık olacaksınız.

Yan görevler ve gizemlerle bu tahmin edilemez dünyada diğer Şirket ajanlarıyla çalışın ve gizemli şifreleri çözerek New York'ta yer alan bu devasa binada yapılan tuhaf deneylere ışık tutun. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 54 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler