Control Ön Siparişe Açıldı

26.03.2019 23:11 Gazali Çetinkaya

 
Remedy Entertainment'ın doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control PlayStation Store, Xbox Store ve Epic Games Store üzerinde ön siparişe açıldı.
 
PlayStation Store Pre-Order Edition -- 259,00 TL
PlayStation Store Deluxe Pre-Order Edition -- 349,00 TL (PS Plus ile 314,10 TL)
Xbox Store Pre-Order Edition -- 145,00 TL
Epic Games Store -- 399,00 TL
 
Ön sipariş bonusları Tactical Response Gear” kostümü, “Crafting Resources” paketi. PlayStation 4 kullanıcıları için ayrıca PlayStation Network avatar ve dinamik tema ön sipariş bonusları arasında.
 
PlayStation 4 versiyonlarından herhangi birini satın alan kullanıcılara ekstra içerikler de olacak. Bunlar: Nadir Service Weapon Modu, Nadir Oyuncu Modu, Astral Dive Kıyafeti, The Explorer Teması ve The Black Rock Quarry Teması.

PlayStation 4'e özel olan Deluxe Edition'da da 'Isolation' adlı özel bir yan görev, “Urban Response Gear” kostümü ve iki genişleme paketi “The Foundation” ve “AWE” bulunacak. Yeni hikaye içeriği, yan görevler, yeni silahlar ve modlar içerecek her bir genişleme paketi ana oyun sahipleri için ayrı olarak da satılacak.
 
Control PlayStation 4, Xbox One ve PC için 27 Ağustos'ta çıkacak.

Oynanış ve ön sipariş fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 32 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler