Control'ün Bütçesi 30 Milyon Euro'nun Altındaymış

05.12.2019 15:47 Özgür Eroğlu

 
 
Bu yılın önemli yapımlarından olan Remedy Entertaintment'ın yeni IP'si Control, yılın en iyi oyunlarından biriydi. Gamesindustry.biz adlı sitenin yayınladığı bir makaleye göre oyunun bütçesini öğrenmiş olduk.  
 
Control'ün bütçesi 30 milyon Euro'nun altındaymış ve bu sayı bu tarz diğer yapımlara göre düşük bir bütçe. Remedy'nin başındaki isim Tero Virtala, "Control'den para kazanmamız için diğer büyük oyunlar kadar fazla satmamıza gerek yok. En çok satan listelerinde belki bulunmadık ancak gayet iyi satıldı oyunumuz, Hala da satılmaya devam ediyor." dedi.
 
Ayrıca Remedy, 2020 yılında oyuna, 2 yeni hikaye DLC'si getirmeyi planlıyormuş. Her ne kadar bazı küçük sorunlar ile çıkmış olsa da bu tarz hikaye odaklı yapımların başarılı olması gayet güzel bir haber.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler