Control'ün Satışları 2 Milyonu Aştı

09.12.2020 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Remedy, Control'ün iki milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

Oyunun en çok sattığı ay Kasım 2020.
 
Oyunun 2019'daki satışlarının %60'ı dijitalden geldi. 2020'de %90'ından fazlası dijital.
 
Remedy ayrıca devam eden bazı projelerinden detaylar paylaştı.
 
Epic Games ortaklığıyla yapılan oyun tamamen Epic Games tarafından finanse ediliyor. Pazarlamaya önemli ölçüde yatırım yapılmış. Konsollar ve PC için çıkacak. Remedy, IP'nin sahibi.
 
Bir diğer projenin kod adı Vanguard. Servis tabanlı oynaması ücretsiz çok oyunculu bir oyun. Remedy'nin hikaye anlatımındaki gücünde de faydalanacak. Geliştirme sürecinin çok erken aşamalarında. İlk testlerin ümit verici olduğu belirtildi.
 
Kreatif direktör Sam Lake, Remedy'nin bir sonraki büyük oyununun Remedy Bağlantılı Evreni'nde geçeceğini bir kez daha doğruladı. Alan Wake ve Control'ün geçtiği evrene verdikleri isim.
 
Alan Wake TV dizisi üzerinde ilerleme kaydedildiği de ifade edildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler