Control'ün Yapımı Tamamlandı

24.07.2019 19:03 Gazali Çetinkaya

 
Remedy Entertainment yönetmeni Mikael Kasurinen, Control'ün Gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun geliştirme süreci tamamlandı ve seri üretime hazır.

Mikael Kasurinen: "Bitti. Yeni IP, yeni teknoloji, yeni oyun yapısı, yeni yön, üç platform ve üç yıl. Gezegendeki en iyi geliştirici ekip için ne başarı ama. Juha Vainio'nun muhteşem yapım ekibine tebrikler. Onlar ve diğer kahramanlar, üç platformda da oyunu zamanında yayınlanmaya hazır hale getirdi."
 
Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break oyunlarının geliştiricisi Remedy Entertainment'ın yeni doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control 27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler