Control'ün İkinci Genişlemesi AWE 27 Ağustos'ta Çıkıyor

07.08.2020 02:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Remedy Entertainment, Control'ün ikinci genişleme paketi AWE için çıkış tarihi verdi.

27 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için aynı anda çıkacak.

Season Pass'e dahil olacak ya da tek olarak alınabilecek. Oynamak için ana oyun gereklidir.

Bu genişleme paketiyle birlikte Alan Wake'in geri dönüşüne şahit olacağız. Belirtilene göre "Büro, bu kayıp bölgede en tehlikeli Bozulmuş Dünya Olayları'nı araştırdı. Kayıtlar mühürlendi, nesneler karantinaya alındı ve güçleri terk edildi. Şimdi bölgeye birileri sızdı ve nesneler ortada yok..."
 
Ayrıca yeni silah, yeni düşman tipi, yeni horde modu, boss dövüşlerini tekrar oynama özelliği ve daha fazlasını getirecek.
 
İlk 15 dakikasını 13 Ağustos Perşembe Türkiye saati ile 19:00'da Twitch üzerinde düzenlenecek canlı yayında izleme şansı yakalayacağız.
 
Ağustos ayında ayrıca ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Güncelleme yeni yetenek geliştirme, ek kullanabilirlik seçenekleri ve bazı hikaye görevlerine daha fazla checkpoint ekleyecek.
 
Control AWE duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler