Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #4 Kang-Tao ve #5 Animals

24.04.2020 19:50 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin geçeceği şehir Night City'deki çeteler ve derneklerden ikisini daha tanıttı.
 
Kang-Tao akıllı silah teknolojileri ve güvenlik hizmetleri konusunda uzmanlaşmış yeni bir Çinli şirket. Aldığı cesur seçimler, stratejiler ve hükümetin de desteğiyle birlikte silah endüstrisinin zirvesine doğru büyük bir hızla ilerliyor.
 
Animals, Batı Pasifikada bulunan agresif bir sokak dövüşü çetesi. Cyberware kullanmayan çete onun yerine büyüme hormonları gibi ultra testosteron ve hayvan takviyeleri kullanır. Kısaca hayvan gibiler ve bundan övünüyorlar.

Bundan önce The Mox, 6th Street ve Arasaka tanıtılmıştı.
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler