Cyberpunk 2077 için Canlı Aksiyon Projesi Geliyor: İşte İlk Detaylar

06.10.2023 21:13 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 dünyasında geçen bir canlı aksiyon projesini geliştirmek için medya şirketi Anonymous Content ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Anonymous Content, True Detective ve Mr. Robot gibi Emmy ödüllü dizilerin ve The Revenant ve Spotlight gibi Akademi Ödüllü filmlerin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınıyor.
 
Cyberpunk 2077 dünyasında geçen yeni bir canlı aksiyon projesi
 
 
 
İş birliğinin bir parçası olarak CD Projekt RED, Anonymous Content Studios'un televizyon başkanı Garret Kemble, yönetmen Ryan Schwartz ve yaratıcı yönetmen David Levine ile doğrudan çalışıyor. Yeni proje şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor ve Cyberpunk 2077 dünyasında geçen yeni bir hikayeyi bizlere anlatacak bir senarist de aranıyor.
 
Garrett Kemble, David Levine, Ryan Schwartz ve Bard Dorros, Charlie Scully ile beraber Anonymous Content adına yapımcı görevini üstleniyor. Cyberpunk 2077 yaratıcı ekibiyle yakın iş birliği içinde geliştirilecek olan proje ilgi çekici detayları bünyesinde barındırıyor.
 
Anonymous Content ve CD Projekt RED arasındaki ortaklık ilerledikçe proje hakkında daha fazla bilginin duyurulması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler