Dead Nation'ın Sesli İletişim Özelliği 7 Mart'ta

Zombilerle dolu bir şehirde iki kişi hayatta kalmaya çalışmak hiç de kolay değil
05.03.2011 12:50 Alkan Adakaner


     Housemarque tarafından Playstation 3'e özel olarak geliştirilen ve PSN yoluyla satılan Dead Nation'ın en büyük eksiği olan "Sesli İletişim"in yokluğu ortadan kaldırılıyor. 

     7 Mart günü yapılacak güncelleme sayesinde artık "Sesli İletişim" desteğine kavuşacağız. Co-op modu büyük bir eğlence sunan oyunda sesli iletişimin olmaması oldukça sinir bozucuydu. Arkadaşlarınızla yazılı mesajlarla iletişim kurmak yorucu olduğu gibi oyunun keyifini de kaçırıyordu.

       Bu yama sayesinde oyunun "Save" sistemi ile ilgili bazı sorunlar da ortadan kaldırılacak. Ayrıca başka sürprizlerin de olacağı söyleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Nation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 17 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler