Death Stranding "Benzeri" Oyun, "Walking Simulator" Steam'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı

05.03.2020 17:15 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Pugscape'in yaptığı, Death Stranding benzeri oyun "Walking Simulator yayınlandı. Oyun gerçekten de Death Stranding "benzeri".
 
Death Stranding'in PC için çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Geliştirici Pugscape ise Death Stranding'e benzer bir oyun yapmış. Oyunun ismi de Death Stranding'in eleştirildiği bir noktadan esinlenilmiş belli ki. 
 
Steam sayfasına buradan ulaşabileceğiniz oyun, gerçekten de tanıtım yazısına bakıldığında da ilgi çekici. Ama elbette tam bir oyun değil, bir nevi küçük bir şaka da diyebiliriz sanırım. Ancak geliştirici stüdyonun gerçekten üstünde durduğu diğer oyunu GuildBound'un bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yıl 2022, Korona virüsü dünyayı yok etti. Siz ise dünyanın en ıssız yerlerinde çalışan ve A noktasından B noktasına gitmekle görevli olduğunuz bir posta taşıyıcısısınız. Hava, arazi ve yerçekimi ile savaşmaya hazır olun. İnsanlığı yeniden inşa edebilir misin? Yoksa bu görev senin için çok mu fazla?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Walking Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Pugscape Dağıtıcısı: Pugscape Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: 5 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler