Demon's Souls Remake Çıkış Fragmanı

12.11.2020 12:11 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in çıkış fragmanını yayınladı.

Oyun bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi fakat PlayStation 5 aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda ülkede 19 Kasım'da piyasaya sürüleceği için bir hafta daha beklememiz gerekecek.
 
PlayStation Store'da standart sürüm 619,00 TL ve deluxe sürüm 779,00 TL.

Deluxe sürüm ek içerikleri:

• Efsanevi Kahraman Ruhu
• Tanınmış Savaşçı Ruhu
• Meşhur Savaşçı Ruhu
• Kızıl Gözlü Şövalye Zırhı
• Boletarya Asilzadesi Zırhı
• Ayin Bıçağı
• Hoplit Kalkanı
• Uzun Ömür Yüzüğü
• Muhafaza Tanecikleri
• Fosforlu Tanecikler
• Ayıböceği Tanecikleri
• Kalın Serttaş Parçası
• Mehtaptaşı Parçası
• Orijinal Oyun Müzikleri

Kutulu versiyon standart sürümü OverGame'de de 619,00 TL.
 
Oyun Türkçe altyazı desteğiyle birlikte geliyor.
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
 
Tepeden tırnağa güncellenen bu yeniden yapım, seni Demon's Souls'un sarsıcı hikâyesini ve acımasız savaşlarını yaşamaya davet ediyor. 
 
PlayStation Studios ve Bluepoint Games'ten, bir PlayStation klasiği olan Demon's Souls'un yeniden yapımı geliyor. Tepeden tırnağa yenilenen ve ustalıkla geliştirilen bu yeniden yapım, sisin kapladığı karanlık ve fantastik bir diyarı günümüzün oyuncu nesliyle tanıştırıyor. Bu dünyanın zorluk ve çileleriyle yüzleşmiş olanlar, baş döndüren görsel kalite ve inanılmaz performansla bir kez daha karanlığa meydan okuyacak.
 
Boletarya'nın 12. kralı olan Kral Allant, güce duyduğu açlıkla kadim ruh sanatlarına başvurdu ve zamanın başlangıcından beridir var olan bir iblisi, yani Kadim Varlık'ı uyandırdı. Kadim Varlık'ın çağrılmasıyla birlikte solgun bir sis, diyarı pençesine aldı ve kâbuslardan fırlamış, insan ruhuna susamış yaratıkları serbest bıraktı. Ruhlarından yoksun bırakılanlar akıllarını yitirdi. İçlerinde kalan tek dürtüyse, aklı başında olanlara karşı duydukları dizginsiz bir saldırı arzusuydu.
 
Boletarya'nın dış dünyayla iletişimi koptu ve diyarı bu musibetten kurtarma çabasıyla derin sisi aşmaya cüret eden şövalyeler bir daha geri dönmedi. Bu ölümcül sise meydan okuyan yalnız bir savaşçı olarak "İblis Avcısı" unvanını hak etmek ve Kadim Varlık'ı tekrar ebedî uykusuna yatırmak için en zorlu sınavlarla yüzleşmelisin.
 
Efsanenin doğduğu yeri keşfet
Tepeden tırnağa yenilenmiş şekliyle, kült hâline gelmiş acımasız zorluğa göğüs ger. Etkileyici görüntü kalitesi ve geliştirilmiş performansla, Boletarya dünyasını daha önce hiç böyle görmedin.
 
İblis avcısına dönüş
Bir zamanlar şövalyelerin koruduğu ve refah içinde bir diyar olan ancak şimdilerde tarifsiz yaratıklar ve aç iblislerin sardığı kuzey krallığı Boletarya'ya gir. Çevrelerindeki dünya yüzünden aklını oynatmış tuhaf karakterlerle tanış ve Demon's Souls'un sarsıcı hikâyesini keşfet.
 
Büyü ve savaş sanatlarında ustalaş
Savaş hünerlerini geliştirip mükemmelleştir. Ne zaman saldırıp ne zaman bekleyeceğini iyi öğren çünkü kılıcını her boşa savuruşun veya yapacağın her dikkatsizce hata, binbir güçlükle topladığın ruhları kaybetmenle sonuçlanabilir. Buna karşın, kudretli düşmanları yere sermenin ödülü de büyük ve ölmek, her şeyin sona erdiği anlamına gelmiyor. Ölüm yalnızca başka bir varoluş boyutu.
 
Dünyanın en iyi savaşçılarıyla yüzleş
Şiddetli PvP çatışmalarında dünyanın en iyi savaşçılarıyla yüzleş. Çevrimiçi1 oynarken her an dünyanı istila edebilmeleri, macerana ayrı bir tehlike katacak. İblislere karşı savaşında yardımcı olacak dostlar çağırarak omuz omuza da oynayabilirsin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler