Disco Elysium, PlayStation 4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

01.11.2019 02:51 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini ZA/UM'un yaptığı izometrik kamera açısına sahip olan oyun Disco Elysium PlayStation 4 ve Xbox One için duyuruldu. 15 Ekim'de PC için piyasaya sürülmüştü. Oyunun inceleme puanlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Geliştiricinin açıklamasına göre oyun PlayStation 4 ve Xbox One için 2020 yılı içerisinde yayınlanacak. Ayrıca açıklamaya göre oyun Çince ve birkaç Avrupa ülkesi dillerine de çevrilecek. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Disco Elysium "çığır açan bir açık dünya rol yapma oyunu." Oyunda geniş bir yetenek sistemine sahip bir dedektifi yönlendiriyorsunuz ve kahraman mı yoksa kötü bir insan mı olacağınız size kalmış. Detaylı diyalog sisteminde karakterleri sorgulayıp cinayet davalarını çözebilir veya rüşvet alabilirsiniz fakat hatalı seçimlerinizin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda olduğunuzu unutmayın.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disco Elysium Platformlar: PC Geliştirici: ZA/UM Dağıtıcısı: ZA/UM Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler