Disintegration Beta Fragmanı

20.01.2020 17:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration'ın betası için fragman yayınladı.
 
Kapalı beta 28 ve 29 Ocak tarihlerinde, açık beta 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Beta testleri iki mod içerecek. Retrieval modunda bir takım bir noktaya yük taşımaya çalışacakken rakip takım savunma yapacak. İki raund şeklinde oynanacak. İkinci mod Control'de ise oyuncular belli noktaları ele geçirmeye ve elinde tutmaya çalışacak.
 
Disintegration 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 2 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler