Disney+ İçin Geliştirilen 4. Star Wars Dizisi Onaylandı

05.05.2020 10:55 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+'ı hizmete sunmasından bu yana 3 tane Star Wars dizisi görmüştük. Şimdi de dördüncü dizi onaylandı. Bu 3 dizi ise şunlar: The Mandalorian, Obi-Wan ve Cassian Andor.
 
Geçtiğimiz haftalarda söylentisi çıkan yeni Star Wars dizisi, resmi olarak onaylandı. Daha önce de söylendiği gibi dizi şu ana kadar izlediğimiz dönemlerden tamamen farklı bir dönemde geçecek. Dizinin yaratıcılığını, Russian Doll dizisinin yaratıcılarından Leslye Headland üstlenecek. 
 
Dizi ile ilgili şu an için başka detay bilinmiyor. Özellikle hangi dönemde geçeceği merak konusu. Geçtiğimiz aylarda duyurulan The High Republic döneminde geçebilir. The High Republic döneminin girişini zaten bu yılın sonlarında kitaplarla ve çizgi romanlarla yapacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler