Dying Light 2'yi Ücretsiz Denemenin Son Günü!

25.02.2024 18:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya zombi temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition şu anda ücretsiz olarak sunuluyor. Bildiğiniz üzere oyun hafta sonu boyunca tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuldu ve bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmeyenler güzel bir deneyim elde etmiş oldu.
 
Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition ana oyunu ve DLC'yi içeriyor
 
 
 
Geldiğimiz noktada ücretsiz deneme sürümünün son gününe girmiş bulunuyoruz ve 26 Şubat tarihinde PC oyuncuları bu denemenin sonuna gelmiş olacak. Son gün ile beraber Steam sayfasını ziyaret ederek oyunun bu kısmını oynayabilirsiniz.
 
Ücretsiz deneme sürümü sona erdikten sonra oyunu satın almanız gerekecek. Eğer satın alırsanız, ücretsiz sürümde elde ettiğiniz ilerlemeyi, donanımları ve daha fazlasını tam oyuna aktarabileceksiniz.
 
Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition, temel oyunu ve en son hikaye DLC'sini içeriyor. Yeni sürüm içerisinde ateşli silahlar, yan görevler, hayatta kalan görevleri ve çok daha fazlası bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler