Dying Light 2 için 2023 Yol Haritası Açıklandı: Yeni Görevler, Zorluklar ve Dahası

02.10.2023 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland tarafından oyunculara sunulan açık dünya zombi temalı hayatta kalma aksiyon oyunu Dying Light 2'nin geleceğine ilişkin planlar açıklandı. Yol haritası olarak karşımıza çıkan bu planlar dahilinde oyuna yakında yeni görevler, yeni silahlar, Tower Road ve daha fazlası dahil edilmeyi bekliyor.
 
Yeni özellikler ve içerikler geliyor
 
 
 
Yol haritasıyla beraber yeni içeriklerin yanı sıra çapraz kaydetme desteği, Xbox Series S'de FOV ayarı ve çeşitli oyun içi iyileştirmeler gelmeye hazırlanıyor. Techland ayrıca Cadılar Bayramı ve Kış etkinlikleri kapsamında yeni içerikleri yılın ilerleyen dönemlerinde oyunculara sunacağını belirtiyor.
 
Diğer taraftan Vampire: The Masquerade ile Ubisoft'un sunduğu For Honor serisiyle bir iş birliği de yakında geliyor. Ancak bu iş birliklerin ayrıntıları henüz detaylandırılmamış durumda. 
 
Dying Light 2: Stay Human şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler