Techland, Dying Light 2'ye Mikro Ödeme Sistemi Ekledi: Çoğu Şey Parayla

09.09.2023 18:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland tarafından oyunculara sunulan zombi temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Dying Light 2: Stay Human için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.12 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yama oyuna bir yıldan sonra mikro ödeme sistemini dahil ediyor.
 
Oyun içi satın alımlar başladı
 
 
 
Son güncelleme oyuna bir dizi kozmetik, silah ve daha fazlasını ekliyor. Bu kapsamda oyunda yer alan bu yenilikleri satın almak için bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor. Birçok Dying Light hayranı için büyük bir hayal kırıklığı olan bu yeni sistem şu anda eleştirilerin odağında.
 
Techland şu anda oyuncuların 7 Ekim'e kadar kullanabilecekleri 500 DL Puanı veriyor. Ancak oyun içi mağazadan satın alabileceğiniz çoğu şeyin maliyetinin 500 DL Puanından fazla. Dolayısıyla temel olarak bu ücretsiz puanlarla pek fazla yararlı içerik elde edemiyorsunuz.
 
Dönüp baktığımız zaman Tencent yakın zamanda Techland'i satın aldı. Durum böyle olunca bu tarz bir sistemin gelmesi pek de şaşırtıcı değil. Elbette bu sistem dışında oyuna yeni içerikler ve düzeltmeler de dahil oldu.
 
Peki siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler