Dying Light 3 mü geliyor? Karakterin hangi mesleğe sahip olacağı oylandı

20.04.2023 16:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Dying Light serisinin yönetmeni Tymon Smektala geçtiğimiz günlerde bir Twitter anketi paylaştı. Bu anket serinin üçüncü oyununda yer alması beklenen karakter ile alakalıydı. Bu anket içerisinde üçüncü oyunda yer alacak ana karakterin hangi mesleğe sahip olacağı oylandı ve kullanıcılar yer alan seçenekleri işaretledi.
 
Dying Light 3 mü geliyor?
 
 
 
Seri yönetmeni Tymon Smektala yayınladığı bu anketle beraber bunun bir üçüncü oyun duyurusu niteliğinde olmadığını ancak üçüncü bir oyun yaparsak "karakterin hangi mesleğe sahip olacağını sizler belirlemiş olacaksınız" gibi bir vurguda bulundu. Bu ankete ve ortadaki tartışmalara bakacak olursak belki de oyunun temelleri yavaş yavaş atılıyordur.
 
Dying Light 2, Şubat 2022'de piyasaya sürüldü. Bu sebepten ötürü yakın zamanda bir devam oyununun duyurulma şansı düşük. Şu anda Techland hala ikinci oyuna yeni güncellemeler getiriyor.
 
Peki siz üçüncü oyunda ana karakterin hangi mesleğe sahip olmasını istersiniz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler