EA Açık Dünya Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor

25.03.2018 23:22 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde açılan bir iş ilanına göre, Electronic Arts online unsurlar içerecek bir açık dünya Star Wars oyunu geliştiriyor. İş ilanında Vancouver stüdyosu için Star Wars açık dünya projesi için online özellikler üzerinde çalışmak üzere mühendis arandığı yazıyor.
 
   İş ilanı oyun hakkında başka bir detay vermiyor ancak Visceral Games'in kapatılmadan önce çalıştığı proje ile ilişkili olabilir. Hatırlayacağınız üzere, Dead Space serisinin geliştiricisi Visceral Games hikaye tabanlı, çizgisel Star Wars macera oyunu üzerinde çalışıyordu ve Electronic Arts oyunun konseptini değiştireceklerini söyleyerek stüdyoyu kapatmış ve yapımı Vancouver stüdyosuna taşıyacaklarını açıklamıştı.
 
   Ek olarak, Titanfall geliştiricisi Respawn Entertainment da Star Wars evreninde geçecek üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler