EA Battlefront II'deki Mikro Ödemelerin Kaldırılması Kazancımızı Etkilemeyecek Diyor

21.11.2017 04:03 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, oyuncu topluluğu tarafından gelen tepkilerden sonra Star Wars Battlefront II'deki mikro ödemeleri kaldırdığını duyurmuştu ve belirtilene göre mikro ödemelerin oyundan kaldırılması firmanın kazançlarına olumsuz bir etki yaratmayacak.
 
   "16 Kasım 2017'de Electronic Arts Inc. (“EA”) web sitesinde www.ea.com/news adresindeki bir blog'da Star Wars Battlefront II'deki tüm oyun için satın alma seçeneklerini yeni bir duyuruya kadar kapatacağını açıkladı." diye belirtildi. "Bu değişikliğin Electronic Arts'ın 2018 mali yılı üzerinde bir etkisi olması beklenmiyor."
 
   Star Wars Battlefront II'deki mikro ödemeler geçici olarak kaldırıldı ve daha sonraki bir tarihte düzenlenmiş olarak oyuna tekrar eklenecek.

   Star Wars Battlefront II PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler