Far Cry 3'ten 10 Dakikalık Çıkış Videosu

28.11.2012 22:21 Samet Konuksal


    Oldukça olumlu tepkiler alarak her türden oyuncuyu heyecanlandıran Far Cry 3 yarın çıkışını gerçekleştirecek. Ubisoft, oyunun çıkışı için tam 10 dakikalık uzunca bir çıkış videosu yayınladı.
 
    Çıkış videosundan ziyade video inceleme tadında olan bu videoda Far Cry 3'ün her ince ayrıntısı anlatılıyor. Oyunun geçtiği bölgedeki adaların gösterildiği videoda, azılı düşmanlarımız tanıtılıyor. Tatil için gelip de korsanların eline düşen ana karakterlerimizin kurtulmak için yapacakları her şey anlatılıyor.
 
    Oyunun bu uzun videosunda Ubisoft, Far Cry 3'te yer alacak craft ve avlanma sistemine değiniyor. Ada içerisinde yapacağımız hızlı ulaşım yolları, mini görevler, yetenekler, silahlar ve özellikleri gibi oyun içerisinde bize rehberlik edecek olan unsurlara da videoda yer verilmiş. Ayrıca sonlara doğru mücadeleci multiplayer maçları ve co-op bölümlerinin üzerinde de durulmuş.
 
    Aslına bakarsanız sizleri daha fazla oyalamaya gerek yok. Çünkü Far Cry 3 hakkında aradığınız her şey, çıkış videosundan daha çok inceleme videosuna benzettiğimiz aşağıdaki 10 dakikalık videoda yer alıyor. İyi seyirler;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler