Final Fantasy XV'in Yönetmeni: "Bir The Legend of Zelda Oyunu Yapmak İsterdim"

20.10.2015 00:20 Ömür Gencer


      The Legend of Zelda serisi her oyunuyla bizleri bambaşka dünyalara götürmüş ve unutulmaz maceralara çıkarmıştır. Peki Final Fantasy serisinin önemli isimlerinden birisi tarafından tasarlanan bir The Legend of Zelda oyunu nasıl olurdu dersiniz?
 
      Final Fantasy XV'in yönetmeni olan Hajime Tabata, bir dergi tarafından yöneltilen "Hangi oyun serisi üzerinde çalışmak isterdiniz?" sorusuna "The Legend of Zelda serisi. Nedenini kendim bile bilmiyorum ama yeterli teknoloji ve Final Fantasy XV'i yapmanın getirdiği tecrübeyle bir Zelda oyunu yapmak istiyorum." cevabını verdi.
 
       Tabii ki böyle bir durumun olma ihtimali pek de yüksek değil. Nintendo Wii U'ya özel olarak geliştirilen ve bazı kaynaklar tarafından Nintendo NX'in çıkış oyunu olabileceği söylenilen yeni The Legend of Zelda oyununun 2016  yılına ertelendiğini hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler