Football Manager 2016'nın Çıkış Tarihi ve Yeni Özellikleri Paylaşıldı

07.09.2015 17:11 Samet Konuksal


    Si Games'in her sene binlerce oyuncuyu uykusuz gecelere sürükleyen Football Manager serisi, yeni sezonda da tam gaz devam ediyor. Bugün firmanın Football Manager için olan Twitter hesabı üzerinden Football Manager 2016'nın çıkış tarihi ve yeni özellikleri paylaşıldı.
 
    13 Kasım'da PC, Mac ve Linux için çıkacağı açıklanan Football Manager 2016'nın ilk özelliklerinden birisi menajerimize getirilen karakter yaratma ekranı oluyor. Bu kısımda tıpkı bir RPG oyunundaymış gibi menajerimizi oluşturabiliyoruz. Maç esnasında yedek kulübesinden doğru menajerimizi bu haliyle görebileceğimiz belirtiliyor.
 
    Her sene maç motoruna yenilikler ekleyen yapımcı ekip, Football Manager 2016 ile beraber üç boyutlu maç motoruna 2000'den fazla yeni animasyon eklemiş. Daha detaylı duran top taktikleri yapmamızı sağlayacak olan yeni maç motorunda yapay zeka geliştirmeleri de yapılmış.
 
    Football Manager 2016'da menajer özelleştirmesi yapabildiğimiz gibi, futbol kulüplerini de istediğimiz şekilde değiştirebileceğiz. Oyunda her ne kadar sıfırdan yeni bir kulüp oluşturma seçeneği yer almıyor olsa da, mevcut herhangi bir takımı istediğiniz şekilde değiştirebileceksiniz
 
    Oyuncu kontratı, transfer ekranı, sakatlık, yönetimle finansal konuşmalar ve oyuncu tedavisi konularında da büyük yenilikler sunmayı hedefleyen Football Manager 2016'dan ilk görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2016 Platformlar: PC Geliştirici: Si Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler