GTA 6 Fragmanı 20 Saatte 80 Milyon İzlendi!

06.12.2023 15:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından 5 Aralık tarihinde yayınlanan GTA 6 fragmanı büyük bir rekora imza attı. Şu anda oyun kategorisinde trendlerde 1 numarada bulunan bu fragman, ilk 24 saat içerisinde 80 milyonun üzerinde bir izlenme sayısına ulaştı. Bu büyük izlenme sayısı ile beraber GTA 5'in fragmanını da geçti.
 
Fragman hala izlenmeye devam ediyor 
 
 

GTA 6 fragmanı şu anda da izlenmeye devam ediyor ve haberin yazıldığı bu zamanda 103 milyon izlenme sayısı ile karşımıza çıkıyor. Fragmanın aynı zamanda 9,2 milyon beğenisi yer alıyor. Bu beğeni dışında dislike butonunun hangi sayıda olduğu bilinmiyor. Bunu elbette tarayıcınızdaki eklenti ile beraber görebilirsiniz.

Rockstar Games tarafından açıklanan ve fragman içerisinde yer alan bilgilere göre oyun ilk etapta PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı yıl ise 2025. Serinin yeni oyunu olacak olan GTA 6 içerisinde Vice City şehrine tekrardan geri dönüş yapıyor ve burada yeni bir macerayı atıyoruz. Oyun içerisinde ayrıca iki farklı karakter bulunuyor.
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler