Half-Life: Decay'de 18 Yıl Sonra Enteresan Bir 'Easter Egg' Keşfedildi

06.07.2019 14:47 Nursema Emre

 
Oyun dünyasında geçmişten beri hep var olan sürpriz yumurtaları keşfetmek için bazen tesadüflere bazen de Far Cry serisinde olduğu gibi olduğunuz yerde durmaya ihtiyacınız oluyor.
 
Örneğin Far Cry 4'te oyunun gizli bir sonunu keşfetmek için daha yeni başlamışken, olduğunuz yerde durmanız ve hiçbir şey yapmamanız yeterliydi. Böylece oyunun neredeyse 10 dakikada biten gizli bir sonunu izlemiş oluyordunuz.
 
Ancak Half-Life: Decay'de bulunan bu küçük sürpiz yumurtayı görebilmek için suda yüzen bir cesede Half Life serisinin kendisine has silahı olan levye ile tam 600 kere vurmanız gerekiyormuş. PS2'ye özel olarak çıkarılmış oyundaki bu enteresan sürprizi MarphitimusBlackimus isimli YouTube kullanıcısı keşfetmiş.
 

 
Gearbox Software tarafından geliştirilen ve seriye iki ekranla arkadaşınızla da oynayabileceğiniz bir split-screen modu kazandıran bu yapımda Black Mesa'da hayatta kalmaya çalışan iki bilim insanını canlandırıyorduk.
 

 
Videoyu hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler