Halo: Anniversary'nin Parçaları Yeniden Kayıtta

Halo: Combat Evolved Anniversary için beklentiler büyük.
07.07.2011 10:18 Levent Polater

 
    Microsoft, orjinal Halo: Combat Evolved’un daha da geliştirilmiş bir hâlini günümüze getirerek Halo 4'ten önce müthiş bir işe imza atmak istiyor. Ancak Microsoft, bu yapımı geliştirirken sıradan bir HD remake yerine baştan aşağı cilalanmasını tercih etmiş.
 
     Halo: Combat Evolved'un müthiş soundtrackinde bulunan parçaların hepsi yeniden ve özenle kaydediliyor. 343 Industries bu konuyu Pyramid Stüdyosuna devretmiş.

    Pyramid Stüdyosunun daha önce Infamous 2, Halo, BioShock 2, God of War, ve God of War II parçalarını hazırladığını da sözlerimize ekleyelim. Bu konuda deneyimli bir firma oldukları kesin. Halo: Combat Evolved Anniversary'de de müthiş bir iş çıkaracaklarına herkes emin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler