Hearthstone'un Yeni Eklenti Paketi Duyuruldu

23.07.2015 01:10 Ömür Gencer


        Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft'ın yeni eklenti paketini açığa çıkardı. Yapılan duyuruya göre yeni eklenti paketinin ismi The Grand Tournament olacak ve oyuna yepyeni içerikler getirecek.
 
       World of Warcraft'ın Argent Tournament güncellemesini temel alacak olan The Grand Tournament, oyuna yepyeni etkileşimlere gebe yeni bir oyun tahtası ekleyecek. Bunun yanında Skycap'n Kragg adlı yeni bir efsanevi kart ve Hunters için Lock and Load isminde yeni bir büyü oyuna eklenecek. Hearthstone'un ilk efsanevi büyüsü olan Lock and Load, elinize rastgele bir hunter kartı gelmesini sağlıyor.
 
      Eklenti paketinin getirdikleri yenilikler arasında "hero power'ınızı" bir mana kristaline düşüren Maiden of the Lake adlı yeni bir minion, bir elde karşılayabildiğiniz kadar hero power kullanmanıza olanak tanıyan Coldarra Drake, Frost Giant adlı yeni bir dev gibi içerikler bulunuyor. 

       The Grand Tournament, toplamda 130 yeni kartı Hearthstone oyuncularıyla buluşturacak. Önümüzdeki hafta ön siparişe açılacak bu eklenti paketi çıkışını önümüzdeki ay yapacak. Bahsettiğimiz bu yeni duyurulan eklenti paketinin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler