Hollow Knight: Silksong İlk Oyunun Kickstarter Destekçilerine Ücretsiz Verilecek

15.02.2019 14:42 Gazali Çetinkaya

 
Metroidvania platform oyunu Hollow Knight'ın devam oyunu Hollow Knight: Silksong dün resmi olarak duyuruldu ve geliştirici Team Cherry ilk oyunu Kickstarter üzerinde destekleyen kullanıcılar için güzel bir haber verdi.

Belirtilene göre, ilk Hollow Knight oyununu Kickstarter üzerinde destekleyen tüm kullanıcılar devam oyunu Hollow Knight: Silksong'un Nintendo Switch veya PC versiyonuna %100 ücretsiz sahip olabilecek. İlk Hollow Knight oyunu 2,158 destekçi tarafından toplamda 57,138 Avustralya Doları fon toplamıştı. Devam oyunu Hollow Knight: Silksong için bir Kickstarter kampanyası başlatılmadı.

Team Cherry ayrıca ilk oyunun tüm platformlarda (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC) toplamda 2.8 milyon kopya satmayı başardığını da duyurdu.

Hollow Knight: Silksong Nintendo Switch, PC, Mac ve Linux için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun ilk detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hollow Knight: Silksong Platformlar: PC Geliştirici: Team Cherry Dağıtıcısı: Team Cherry Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler