INDUSTRIA Geliştiricileri UE5 Destekli Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

09.09.2023 16:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Bilim kurgu nişancı aksiyon oyunu INDUSTRIA'nın arkasındaki ekip Bleakmill şu anda Unreal Engine 5'i destekli yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Oyunun şu anda adı, türü veya çıkış tarihi belli değil. Ancak oyun için dün kısa bir gif yayınlandı. 
 
Oyunun şu ana kadar iki farklı kısa görüntüsü bulunuyor
 
 
 
Bleakmill tarafından geliştirilen oyunun ilk tanıtım videosu Aralık 2022'de yayınlandı ve bu görüntüler final sürümünü temsil etmiyor. Oyunun iç ortamını sergileyen bu fragman haricinde bir de dün kısa bir gif yayınlandı. Twitter (Şimdilerde X) üzerinden yayınlanan bu gif içerisinde oyuna ait ortamın daha detaylı bir kısmı gösteriliyor
 
İki kısa görüntüye bakacak olursak hatta son yayınlanan içerik bir GIF olmasına rağmen ilk projeleri INDUSTRIA'ya göre grafiksel iyileştirmelerin olduğunu söyleyebiliriz. Bleakmill ekibi yeni oyunda nesnelere, aydınlatmaya ve çevresel ayrıntılara büyük oranda daha özen göstereceğini iddia ediyor. Bu proje şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Son olarak Bleakmill ekibinin küçük bir geliştirme stüdyosu olduğundan bahsetmemiz gerekiyor. Bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulmak istenen proje için beklentileri dengede tutmakta fayda var. 
 
9 ay önceki fragman
 
 
 
Dün yayınlanan gif
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Industria Platformlar: PC Geliştirici: Bleakmill Dağıtıcısı: Headup Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler