Idris Elba, Luther Filminin Gerçekleşmesine Çok Az Kaldığını Söyledi

09.07.2020 13:47 Özgür Eroğlu

 
2010 yılında başlayan ve 2019 yılında final yapan toplamda 21 bölümlük polisiye türündeki dizi Luther'ın filmi gerçekleşmek üzere.
 
Luther dizisinin başrolü Idris Elba, filmin gerçekleşmesine çok az kaldığını söyledi. Zekası ile öne çıkan cinayet dedektifi John Luther'ın karakterine odaklanan dizi oldukça beğenilen bir dizi. Deadline'ın haberine göre şu anda son görüşmeler yapılıyor ve büyük ihtimalle bir Luther filmi göreceğiz. 
 
Luther dizisinin yaratıcılığını Neil Cross yapıyor. Dizinin Idris Elba dışındaki bazı oyuncuları şöyle: Dermot Crowley, Michael Smiley, Warren Brown ve Ruth Wilson. Büyük bir ihtimalle çok yakın bir zamanda filmin resmi duyurusu da yapılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler