Japonya'da Bazı Mağazalarda Ghost of Tsushima'nın Stokları Tükendi

22.07.2020 22:59 Gazali Çetinkaya

 
Çıkış haftasında Birleşik Krallık'ta en çok satan oyun olmayı başaran Ghost of Tsushima Japonya'da da iyi bir çıkış yapmışa benziyor.
 
Sony Interactive Entertainment Japonya resmi twitter hesabı tarafından belirtilene göre "Oyun beklediğimizden daha iyi karşılandı ve bazı mağazalarda kutulu sürüm stokları tükendi. Yeni kopyalar şu anda üretim aşamasında. Oyunun indirilebilir versiyonu PlayStation Store'da mevcut. Lütfen iki seçeneği de değerlendirin."

13-19 Temmuz tarihleri arasında Japonya'da en çok satan kutulu oyunlar yarın Famitsu tarafından açıklanacak ve böylece Ghost of Tsushima'nın Japonya'daki ilk haftasında ne kadar sattığını öğreneceğiz.

inFamous serisinin arkasındaki stüdyo Sucker Punch Productions'ın epik samuray hikayelerinden ilham almış açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler