Joel McHale, Community Filmi İçin Tüm Oyuncuların Geri Dönebileceğini Söyledi

10.09.2020 13:03 Özgür Eroğlu

 
2009 yılında başlayan ve 2015 yılında son bulan, özellikle ilk üç sezonu ile başarılı komedi dizileri arasında gösterilen Community dizisinin filmi bir süredir konuşuluyor. 
 
Henüz resmi olarak kimse çıkıp "Evet, yapıyoruz." demedi, ancak birkaç aydır görüşmeler sürüyor. Geçtiğimiz günlerde de dizinin başrollerinden Joel McHale, eğer bir film projesi gerçek olursa Donald Glover da dahil olmak üzre herkesin dönmeye istekli olduğunu söyledi. Özellikle Donal Glover'ın çok yoğun olduğunu ama buna rağmen filmde bulunacağını söyledi. 
 
Sanırım artık sadece Dan Harmon'ın senaryoyu yazması ve bir stüdyo ile anlaşması kaldı geriye. Umuyoruz yıllardır istediğimiz "six seasons and a movie" olayı gerçekleşir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler