Kratos, God of War'un 2017'de Çıkış Yapacağını Düşünüyor

24.03.2017 18:03 Gazali Çetinkaya

 
   Kratos'u seslendirecek olan Christopher Judge, E3 2016 Sony basın konferansında resmi olarak duyurulan God of War'un bu yıl içerisinde çıkış yapacağını düşünüyor. Christopher Judge, twitter hesabı üzerindeki hakkında kısmında God of War'u 2017 yılı için listeledi. 
 
   God of War direktörü Cory Barlog, geçtiğimiz kasım ayında yaptığı açıklamada oyunun geliştirme sürecinin 2013 yılının ortasında başladığını belirtmişti. Aralık ayında yapılan bir açıklamada ise oyunun baştan sona oynanabilir durumda olduğu belirtilmişti. Son olarak Cory Barlog E3 2016'da oyunun bu yıl değil ancak yakın zamanda geleceğini söyledi.
 
   Sony Interactive Entertainment ve SIE Santa Monica Studio, henüz God of War'un resmi çıkış tarihini açıklamadı.

   God of War PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler