LEGO Batman 3: Beyond Gotham için Ücretsiz Bir Ek Paket Duyuruldu

02.03.2015 18:52 Ömür Gencer


       LEGO oyunlarının sonucusu LEGO Batman 3 için geçtiğimiz aylarda yeni bir DLC duyurulmuştu. Yapımcı ekip Suicide Squad adlı bu DLC'nin oyuna ne zaman ekleneceği açıkladı.
 
       Belirtilene göre Suicide Squad, 3 Mart'ta  Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, ve PC'ye çıkışını yapacak. Bu ek içeriğin oyuna Amanda Waller, Captain Boomerang, Deathstroke, King Shark, El Diablo, Katana, Deadshot, ve Harley Quinn'in yeni halini ekliyor. Suicide Squad'ı 3 dolar karşılında satın alabilirsiniz. 

       Bu ücretli DLC'nin yanında yapımcı ekip bir de ücretsiz bir ek paket duyurdu.  Heroines and Villainesses adını alacak ücretsiz ek paket oyuna  Raven, Terra, Starfire, Vixen, Plastique, ve  Killer Frost karakterlerini ekleyecek. Bu ek paket ise PS3 ve PS4 için 31 Mart'ta; Xbox One, Xbox 360 ve PC için de 1 Nisan'da yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Batman 3: Beyond Gotham Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler