MGS V: The Phantom Pain'in Haritası Ground Zeroes'tan 200 Kat Daha Büyük

05.03.2014 09:20 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Konami şu sıralar 2 tane Metal Gear Solid V oyunu üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki Metal Gear Solid V: Ground Zeroes olacak ve bu oyun asıl macera olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'e giriş niteliğinde olacak.
 
    Ground Zeroes'un yeterince büyük bir oyun olmaması ve kısa sürede bittiğinin rapor edilmesi bazı oyuncuların büyük tepkisine yol açmıştı. Metal Gear Solid V: Phantom Pain'de ise benzer eleştiriler gelemeyecek gibi görünüyor.
 
    Daha önce The Phantom Pain'in haritasının Ground Zeroes'tan yüzlerce kat büyük olduğunu söyleyen Hideo Kojima, daha net açıklamalarda bulundu. Haritalar arasında tam 200 kat fark varmış.

     Hideo Kojima'nın Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un büyüklüğü hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

     "The Phantom Pain kabaca Ground Zeroes'tan 200 kat daha büyük. Phantom Pain yeni neslin çıkış dönemine yetişemeyecek kadar büyük bir oyundu; zaten çıkış döneminde yayınlanan bir Japon oyunu yok. Buna karşın MGS V'in Ground Zeroes kısmı hazır durumdaydı ve çok sayıda hayranımız giriş kısmını oynamak istiyordu. O nedenle Ground Zeroes'u çıkarma karar aldık."
 
     Bu arada Hideo Kojima, Japon firmaların Playstation 4'le birlikte piyasaya oyun çıkaramadıklarını söylese de Yakuza: Ishin'i unutmuş gibi görünüyor. Buna karşın Yakuza: Ishin PS4'e özel bir oyun değil ve PS4 sürümü bir bakıma PS3'Ten uyarlanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler