Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Ön Sipariş Reklamlarında Göründü

07.01.2016 01:28 Samet Konuksal


    Şimdilik göründüğü kadarıyla Mafia serisinin hayranlarını pek de memnun etmeyen bir tarza sahip olan Mafia 3 için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Fakat bugün internete düşen bir fotoğrafta Best Buy'ın Mafia 3 ön siparişleri için hazırladığı reklamlarda bir çıkış tarihi ortaya çıktı.
 
    Aslına bakarsanız fotoğrafta gördüğünüz kart bir reklam değil, Mafia 3'ü ön siparişle satın aldığınızı kanıtlayan bir ön sipariş kartı. Bu kartın üzerinde Best Buy, oyunun çıkışı için 26 Nisan tarihini vermiş. Hatırlarsanız daha önce Take Two, oyunun 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren başlayan 1 senelik dönem içerisinde çıkacağını duyurmuştu.
 
    Yine de 2K Games'ten yapılan açıklamalarda resmi bir tarihin belli olmadığı belirtilirken oyunun Nisan ayından sonraki dönemde çıkacağı yinelendi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 1 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 2 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 3 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler