Mafia III Dağıtım Sayısı Açıklandı

08.02.2017 01:24 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün Take-Two Interactive Software, 31 Aralık 2016 tarihiyle birlikte sonlanan finansal çeyrek raporlarını paylaştı ve böylece firmanın birkaç oyununa ait dağıtım sayılarını da öğrenmiş olduk.
 
   2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two'nun raporlarına göre de Mafia III yaklaşık olarak 5 milyon adet dağıtıldı. Oyun ilk haftasında 4.5 milyon adet dağıtılmış ve 2K'nın en hızlı satan oyunu olarak bir rekor kırmıştı.
 
   Mafia III dışında Civilization VI ve NBA 2K17 hakkında da bilgi paylaşıldı.
 
   Civilization VI, 1.5 milyondan fazla dağıtıldı. Take-Two CEO Strauss Zelnick'in açıklamasına göre serinin toplam satışları ise neredeyse 40 milyona ulaştı. NBA 2K17 ise 7 milyon adet dağıtılarak 2K'nın en çok satan spor oyunu olma yolunda ilerliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 1 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Alone in the Dark Beklentileri Karşılayamadı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler