Mafia III Geliştiricisi Hangar 13 Yeni Bir Stüdyo Açtı

15.05.2018 23:03 Gazali Çetinkaya

 
   Mafia III'ün geliştiricisi Hangar 13 yeni stüdyosunu İngiltere'nin Brighton şehrinde açtığını duyurdu.

   Böylelikle Hangar 13'ün stüdyo sayısı dörde çıkmış oldu: Novato, Brno, Prague ve Brighton.
 
   Hangar 13'ün yaptığı açıklamaya göre, yeni açılan Brighton stüdyosuna tecrübeli oyun geliştiricisi Nick Baynes liderlik edecek. Nick Baynes daha öncesinde Black Rock Studio'da çalışmış ve Pure ile Split/Second oyunlarının yönetmenliğini üstlenmişti.
 
   "Nick ve Brighton ekibini büyüyen Hangar 13 ailesine davet etmekten dolayı inanılmaz heyecan duyuyoruz." dedi Hangar 13'un global stüdyo başkanı Haden Blackman.
 
   "Yeni ofis Birleşik Krallık ve Avrupa'daki zengin oyun geliştirme yetenek havuzunu arttıracak ve mümkün olan en geniş takipçi kitleleri arasında yankılanacak daha iyi, daha çeşitli oyunlar yapmamıza yardımcı olacak."
 
   Hangar 13 şu anda henüz duyurulmamış bir triple-A proje üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler