Mafia Serisi 15. Yılını Kutluyor

23.11.2017 23:33 Gazali Çetinkaya

 
   Mafia oyunu 15. yılını kutluyor ve 2K bunun şerefine dört buçuk dakika civarında bir video paylaştı ve Steam'de üç oyunun bulunduğu paketi indirimli olarak satıyor. 
 
   Mafia, Mafia II ve Mafia III'ün bulunduğu Mafia Triple Pack şu anda %64 indirimle 202,00 TL yerine 73,20 TL.
 
   Mafia
 
   Sene 1930. Taksi şoförü Tommy Angelo, mafyayla hesapta olmadan yaşadığı bir olay nedeniyle istemeden de olsa organize suç dünyasına dahil olur. Rütbesini yükselttikçe kazandığı para da artar, ama bir Mafya Üyesi olmak, seçtiği yeni hayatında kendisiyle hiç olmadığı kadar çelişmesine neden olacak.

   Mafia II

   İkinci Dünya Savaşı'ndan Empire Bay'e dönen Vito Scaletta, verilen görevi yerine getireceğinden emin olunabilecek bir adam olarak sokaklarda adını duyurmaya başladı. Dostu Joe ile birlikte hem kazandırdığı ödüller ve saygınlık hem de yol açtığı sonuçlar daha büyük olan suçlar işleyerek ailenin statü merdiveninde hızla tırmanıyor. Fakat, mafya üyeleri hiç de göründüğü gibi dokunulmazlık sahibiymiş gibi yaşamıyor.

   Mafia III

   1968. New Bordeaux. Lincoln Clay, Vietnam'da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını arkadan bıçaklayıp ortadan kaldırınca Lincoln da eskisinin külleri üzerine yeni bir aile kurarak bu işin arkasındaki bütün Mafioso'lara karşı askeri düzeyde bir intikam ve kefaret mücadelesine giriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler