Mario Kart 7 için Bir Direksiyon Satışa Çıkacak

25.10.2011 10:47 Alkan Adakaner

 
      Taşınabilir oyun konsolları için bir direksiyonun (seti diyemiyorum) piyasaya çıkacağını hiç düşünür müydünüz? Açıkçası benim aklımın ucundan bile geçmezdi. Hori adlı bir firma ise Nintendo ile anlaşarak bunu yaşama geçiriyor.
 
     3DS için piyasaya çıkacak olan Mario Kart 7'de kullanacağımız bu direksiyonu konsolumuza takıyoruz, aslında daha doğrusu konsolumuzu bu direksiyonun üzerine yerleştiriyoruz. Peki kullanışlı olur mu derseniz hiç bir fikrimiz yok.
 
     Yaklaşık 15 dolara satışa çıkacak olan bu parça eğer Japonya'da tutarsa Avrupa ve Amerika'da da bazı firmalar benzer girişimlerde bulunacaklardır. Bu direksiyonun görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 7 Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler