Marvel's Avengers Beta Dosyalarında Oynanabilir Karakter Listesi Ortaya Çıktı

17.08.2020 13:54 Gazali Çetinkaya

Marvel's Avengers oyunun ikinci betası geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi ve PC kullanıcıları beta dosyalarından oynanabilir olması planlanan karakterlerin listesini buldu. Çıkış sonrasında oyuna çok sayıda karakter gelecek gibi görünüyor.
 
Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor ve Ms. Marvel oyunun çıkışında bulunacak karakterler. Çıkış sonrasında dört ücretsiz oynanabilir karakter planlanıyor ve bunlardan birinin Hawkeye olduğu açıklandı. Gerisi henüz doğrulanmadı.
 
Beta dosyalarında adı geçen tüm karakterler:
 
Ant-Man
Black Panther
Captain Marvel
Captain America
Doctor Strange
Falcon
Hawkeye
Hulk
Hulkbuster
Iron-Man
Kamala
Kate Bishop
Mar-Vell
Mockingbird
Quake
Scarlet Witch
She-Hulk
Thor
Vision
War Machine
Wasp
Black Widow
Winter Soldier
 
Spider-Man, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonlarına özel olacak ve 2021'in başlarında ücretsiz olarak eklenecek. Güncellenen kapak tasarımı da bunu özellikle vurguluyor. 
 
 
Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak. Açık beta 21-23 Ağustos tarihleri arasında tüm platformlarda gerçekleşecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler